برخی از تبدیل های سه به دو دارای محافظ برق نیز هستند و از ورود ولتاژ نامناسب به مویال در هنگام شارژ جلوگیری می کنند.
× لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
لوازم الکتریکی محافظ و چند راهی برق محافظ برق و ولتاژ محافظ ولتاژ ورودی کنتور
محافظ برق هوشمند یک وسیله بسیار کاربردی است که امروزه توجه افراد زیادی را به خود معطوف کرده است. این محافظ دیجیتالی هوشمند وظیفه چند وسیله مختلف را بر عهده دارد و به صورت همزمان چند کار را انجام میدهد. این وسیله در عین حال که یک محافظ برق است، مبدل و تایمر هم محسوب میشود و برای اتصال به انواع دوشاخههای برق، مانند دوشاخههای ژاپنی، امریکایی، انگلیسی، اروپایی و… به پریز برق ایرانی مناسب است؛ بنابراین با داشتن یک محافظ برق هوشمند تایمردار دیگر نیازی به مبدل برق ندارید؛ به این خاطر که این وسیله کوچک و سبک، کار مبدل برق را برای شما انجام میدهد.
روش استفاده درست و بهینه محافظ برق ورودی ساختمان زیر کنتوری
کاهش هزینهها: با استفاده از محافظ برق، هزینههای تعمیر و تعویض دستگاههای آسیبدیده کاهش مییابد.
در این زمان محافظ به سورت اتوماتیک برق را قطع میکن تا از سوختگی لوازم برقی جلوگیری کند .
کلیه سیمهای روکار درون جعبه فیوز باید مجهز به داکت باشند تا از ایجاد برقگرفتگی جلوگیری شود.
محافظهای برق برای محافظت لوازم برقی در برابر افزایش بیش اندازهی جریان برق، مورد استفاده قرار میگیرد. این وسیله در مسیر ورودی برق قرار گرفته و در صورت افزایش ناگهانی و خارج از محدودهی ولتاژ، توان و جریانِ وسیله برقی، اتصال برق را قطع میکند و در صورت برگشت شرایط عادی و استاندارد، مسیر ورود جریان را به وسیله الکتریکی وصل میکند. از این محافظ ها برای مصارف خانگی و صنعتی استفاده میشود و در لوازم خانگی اعم از تلویزیون و یخچال و پکیج و کولر محافظ برق ساختمان گازی کاربرد دارد که برای هر کدام باید بر اساس توان خروجی دستگاه، محافظ برق مناسب را انتخاب کرد.
نکته قابل توجه دیگر، تأخیر در روشن شدن محافظ در زمان اتصال آن به پریز برق است که به علت نیاز به زمان برای رسیدن ولتاژ به مقدار ثابت و بدون نوسان است.
× لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
این محافظ میتواند برق ورودی را ۵۰۰۰ بار در ثانیه بررسی کند و در صورت نادرستی، برق را در ۰.۰۲۵ ثانیه قطع کند که زمان بسیار مناسبی برای یک محافظ است. همچنین این دستگاه ایمن است و در برابر برق دو فاز (بیشتر از ۴۰۰ ولت) محافظت میکند. طراحی و ساخت
مدت زمان تاخیر: برخی از محافظها دارای ویژگی تأخیر هستند که در هنگام نوسانات لحظهای برق، اجازه نمیدهند تا دستگاه بلافاصله دوباره روشن شود.
شکل ۲- یک نمونه محافظ برق دیجیتال نحوه عملکرد محافظ برق